Restaurant Zwagers

Restaurant Zwagers is gevestigd aan het Streekplein, inclusief mooi terras. Detlef en Eric zijn in het dagelijks leven zwagers. De gedeelde passie voor koken, het bedenken en bereiden van heerlijke (vlees)gerechten is onze drijfveer. Om dat met mensen te kunnen delen is het mooist wat er volgens ons bestaat!
Eric

Ik ben van origine geen horeca man. Na 23 jaar ervaring in IT en technologie en een aantal top functies binnen multinationals heeft mijn zoon mij het roer om laten gooien. Ik maakte heerlijke dingen op de Big Green Egg thuis en deelde dat heel graag met visite, wat uiteindelijk heeft geleid naar het openen van zwagers. Detlef durfde alleen de stap niet te wagen. Tot ik tegen hem zei: “En als we het nou samen doen?”. Die vonk en passie in zijn ogen, om nooit te vergeten.

Detlef

Ik ben kok in hart en nieren. Koken is altijd mijn passie geweest. De creativiteit in de keuken, héérlijk! Ik werk nu 32 jaar in de horeca en heb veel verschillende functies gehad bij restaurants, instellingen en gecombineerde zaken. Daar waar ik altijd een stap verder wilde gaan met de verschillende concepten, werd ik tegengehouden door eigenaren, besturen en andere beperkingen. Met zwagers kan ik mijn passie voor koken naar ons eigen inzicht invullen. Alle remmen los!

KOM MAAR PROEVENBranche: Horeca en delicatessen
Website: www.zwagers.net
Telefoon: 0228-852791
E-mail: info@zwagers.net