Informatie

Winkelcentrum Streekhof

Winkelcentrum Streekhof is gevestigd in het hart van de gemeente Stede Broec. Het winkelcentrum opende de deuren in 1986 en was direct een groot succes. Inmiddels heeft het centrum de 3e uitbreidingsfase achter de rug en staat een 4e fase gepland voor 2017. Winkelcentrum Streekhof vervult een belangrijke regiofunctie voor Stede Broec en wijde omgeving. U kunt er overdekt winkelen, vindt er een grote diversiteit aan speciaalzaken onder een dak, ruime en gratis parkeergelegenheid en een ongedwongen sfeer.

Reguliere openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur t/m 18.00 uur. Zaterdag tot 17.00 uur. De openingstijden van de winkels wijken af van de openingstijden van het centrum. Streekhof kent geen vaste zondagopenstelling. Houd de nieuwsberichten op deze site, op Facebook en op Twitter in de gaten voor koopzondagen, extra koopavonden en evenementen. EP: Beerepoot is wel regelmatig open op zondag.

Koopzondagen 2023

Streekhof is dit jaar extra open op de volgende zondagen: 26 februari, 29 mei, 26 november, 17 december en 24 december.

Huismeesters

Als het centrum is geopend kunt u voor algemene vragen terecht bij onze huismeesters. U kunt ze bereiken op telefoonnummer: 06-1539 3509. Zij zijn u graag van dienst.

Koopavond

Donderdagavond is de vaste koopavond in Winkelcentrum Streekhof. We zijn dan geopend tot 20.00 uur m.u.v. supermarkten. Rond de feestdagen van december worden extra koopavonden gepland.

Modern, overdekt en verwarmd

Het moderne, overdekte en verwarmde centrum biedt plaats aan 55 winkels, elk met zijn eigen specialiteit, waaronder een aantal in de zakelijke dienstverlening.

Parkeren

Rondom het winkelcentrum vindt u altijd een gratis parkeerplaats. U hoeft nooit ver te lopen met uw boodschappen. Een parkeerschijf is verplicht.

Weekmarkt

Donderdagochtend is er weekmarkt bij het centrum van 08.30 - 16.00 uur.

Defibrillator

In het centrum is een defribillator aanwezig. U vindt deze tegen de wand bij het openbaar toilet naast eetcafé de Kathedraal.

Niet toegestaan in het winkelcentrum

Samenscholingsverbod zoals omschreven in de APV van de Gemeente Stede Broec is van toepassing.

• De aanwezigheid van fietsen en/of brommers binnen het gebouw is niet toegestaan.
• Wij houden van dieren, maar zien i.v.m. de hygiëne liever geen huisdieren in ons centrum.
• Rolschaatsen, skeeleren en/of skateboarden binnen het centrum is niet toegestaan.
• Rookverbod: in het centrum mag niet worden gerookt. Dit verbod geldt ook voor de horecabedrijven.

Logo Streekhof en foto's op deze site

Het logo van Streekhof en foto's op deze site mogen niet door derden worden gebruikt zonder toestemming van het bestuur.