Hans Anders Opticiën

Welkom bij Hans Anders Bovenkarspel. Onze winkel is gevestigd in het overdekte winkelcentrum Streekhof. Dit winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels. Rondom het winkelcentrum vind je altijd een gratis parkeerplaats. Je hoeft dus nooit ver te lopen. Let op: een parkeerschijf is wel verplicht. Onze winkel zit ook op loopafstand van Station Bovenkarspel-Grootebroek.

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor brillen en lenzen, maar ook voor hoortoestellen en gehoorbescherming ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je een afspraak maakt met onze opticien dan weet je zeker dat deze voldoende tijd heeft voor een oogmeting. Na de meting kijkt onze opticien ook graag met je mee naar een montuur dat bij je past. Een eerste oriëntatie online raden wij ten zeerste aan. Met meer dan 30 merken is er ontzettend veel keuze. Zo verkopen wij brillen van Puma, Tommy Hilfiger en Ted Baker, maar ook hebben wij ook veel prachtige en betaalbare monturen van ons eigen merk. Laat de brillen die je het mooist vindt naar de winkel sturen, zodat je deze na de oogmeting meteen kunt passen.

Onze contactlensspecialist meet de sterkte die je nodig hebt voor je lenzen en adviseert welk type lenzen het beste is voor jou. Maak een afspraak voor deze oogmeting.

Voor een gratis hoortest door onze StAr-geregistreerde audicien is ook een afspraak nodig. Na afloop van de meting adviseert de audicien of een hoortoestel nodig is en eventueel welk type hoortoestel het beste bij jou past. Ook voor gehoorbescherming, standaard én op maat, kun je bij onze audicien terecht.

Het team van Hans Anders Bovenkarspel begroet je graag in de winkel!
Branche: Diverse winkels
Website: www.hansanders.nl
Telefoon: 0228-525907
Hans Anders Opticiën

De Middend 46
1611 KT BovenkarspelOpeningstijden:
Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Donderdag avond: 18:00-20:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00