Van 20 t/m 27 oktober: KUNST IN DE ETALAGE

Kunst in de etalage door de leden van de Schilderskring “Bessie” uit Lutjebroek.In bijzonder leuke samenwerking met de leden van Winkeliersvereniging van Het Winkelcentrum Streekhof, laten de leden van de schilderskring “Bessie” uit Lutjebroek in de periode van zaterdag 20 tot en met zaterdag 27 oktober 2018 de door hun gemaakte schilderijen zien in een groot aantal winkels van het mooie overdekt winkelcentrum van Stede Broec. Deze zijn niet alleen te bezichtigen maar ze worden tevens te koop aangeboden. Het is dus ook een zogenaamde verkoop-tentoonstelling.

Om het mooi te noemen “KUNST IN DE ETALAGE”.

Juist in deze woonmaand geeft het een prachtig overzicht van de diversiteit in stijl en werkwijze van de leden van de schilderskring. Het wordt een zeer kleurrijk geheel. Het is voor hen een eer, maar ook best spannend, om hun werken aan het “grote publiek” te tonen.Niet alleen de schilderijen in de winkels doch min of meer staan ook de “makers” zogezegd in de etalage.

Op de afsluitende zaterdag 27 oktober 2018 kunt u een aantal van de leden van de schilderskring in de centrale hal aan het werk zien en zal aldaar een z.g.”kunstmarkt”worden gehouden.Of wel een soort Mont Martre in het klein.

Het is een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de leden van de Schilderskring “Bessie” en te zien wat hun beweegt om bepaalde onderwerpen op doek of papier etc. vast te leggen. Er zijn 19 kramen door het centrum waarbij de jeugd ook de gelegenheid krijt om te schilderen.


KUNST IN DE ETALAGE


Winkelcentrum Streekhof; Alles onder 1 dak. Kijk mee
.