Swinging Streekhof | muziek uit alle windstreken op zaterdag 29 juni

Kom genieten van live muziek uit alle windstreken voordat we er allemaal weer op uittrekken tijdens de vakantieperiode. Pittige samba, swingende salsa, Franse chansons…. waar je ook heengaat van de zomer, alles passeert de revue in Winkelcentrum Streekhof op zaterdag 29 juni aanstaande tussen 12.00 en 16.00 uur.


Uiteraard spelen de winkeliers van Streekhof hierop in met Italiaanse koffie, zwoele gerechten, zonnige kleding, reisverhalen en allerlei leuke aanbiedingen voor de vakantie.

Wereldmuziek in Streekhof

We gaan swingend de zomervakantie in met maar liefst vier mobiele muziekformaties die je in de wandelgangen van het centrum tegenkomt.

MARIACHI FIESTA MEXICANA met Mexicaanse folklore van muziek, dans en temperament. Met trompet, viool, gitaarrón, gitaar, vihuela en zang waan je je in Mexico.


SPICE DADDIES spelen onverslijtbare popliedjes, evergreens en zelfs Nederlandse klassiekers op gitaar en accordeon. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Mexicaans, Tex-Mex en Country.


LOS MOROCHOS laat muziek horen uit Zuid Amerika, Spanje, de Caribbean, van Argentië tot Mexico, van Brazilië tot Cuba en van Valencia tot Sevilla.


DUO PIGALLE brengt musettemuziek en is goed thuis in het repertoire uit de hoogtijdagen van het Franse chanson. Zwierige accordeonacrobatiek, kortom, waarbij de luisteraar zich direct waant op een terrasje aan de Champs-Elysées, afgewisseld met liedjes van Gilbert Bécaud, Edith Piaf, Jacques Brel, Françoise Hardy, om er maar een paar te noemen.

Verder is het EK voetbal nog aan de gang en is het bijzondere 3D kunstwerk op de vloer in de centrale hal nog steeds te bewonderen en te fotograferen, een leuk aandenken aan EK 2024 in Bovenkarspel.