Super Sale met Kindervrijmarkt

Op zondag 8 september is het weer tijd voor de Streekhof Super Sale. Tussen 12 en 17 uur bieden winkeliers de leukste koopjes aan, vanuit de winkel en/of via aan kraam. Op de Kindervrijmarkt bieden kinderen spulletjes aan die nog een ronde mee kunnen.

Winkeliers ruimen op

De zomervoorraden maken plaats voor de nieuwe collectie en daar kunt u van profiteren! Snuffel langs de kraampjes en stap ook de winkels binnen. Ook daar houden de winkeliers grote opruiming en u krijgt alvast een idee van de nieuwe collecties.

Kindervrijmarkt
Ook kinderen ruimen op. Van zolder, uit de kledingkast, speelgoedkast en schuur hebben zij spulletjes verzameld die zij zelf niet meer gebruiken, maar nog heel leuk zijn voor een volgende rond. Vanuit een eigen kraampje verkopen zij speelgoed, kleding, spellen, boeken en nog veel meer. Maak deze kinderen blij met een aankoop en verras anderen met een leuk kadootje.

Deelname aan de kindervrijmarkt is gratis. Opgeven kan nog via het volgende mailadres: info@blitz-events.nl. Je ontvangt spoedig een reactie op je aanmelding. We willen de volgende gegevens graag van je weten: naam, adres, email, telefoonnummer en je leeftijd.

Hapje, drankje en gezellige muziek
Naast het scoren van koopjes is er ruimte voor gezelligheid, een ijsje, hapje en drankje in één van de horecagelegenheden en live muziek. Vrolijke muziek tijdens deze koopzondag komt van trio de Nijlpaarden.In ons huidige tijdsgewricht met beukende & bombastische en soms oorverdovende muziek, hebben deze muzikanten zich teruggetrokken om de romantiek, de vanzelfsprekend- en de ambachtelijkheid van muziek terug te brengen naar de kern. Zij maken gebruik van contrabas, accordeon, gitaar, ukelele en saxofoon. Aangevuld met meerstemmige samenzang, maakt een optreden met de Nijlpaarden van ieder moment een speciaal gebeuren.
Kom shoppen, swingen en genieten!


Super Sale met Kindervrijmarkt