Super Sale Koopzondag en Creatief in de Streek: geef je op!

Deel je talent tijdens de Super Sale Koopzondag op 23 februari


In West Friesland barst het van de creativiteit. Dat Streekhof graag een plek geeft aan creatieve initiatieven heb je misschien al wel gemerkt tijdens Kunst in de Etalage waar leden van schilderskring Bessie hun werk hebben geëxposeerd in de etalages van diverse ondernemers.
Om nog meer mensen de kans te geven hun werk te showen, organiseren we zondag 23 februari “Creatief in de Streek ‘hof ‘ ”. Tijdens deze koopzondag houden we winkels een Super Sale. De voorraden worden opgeruimd en er komen kraampjes door het centrum met aantrekkelijke aanbiedingen van de winkeliers.

WAT JE TALENT OOK IS...


Schilder, beeldhouwer, pottenbakker, dichter, schrijver, haaktalent: kom laten zien wat je kunt! Deel je creativiteit met anderen! Wij regelen, kosteloos, een plek in het centrum. Je hebt de keuze uit een kraam, een open plek waar je je eigen spullen neer kunt zetten of ruimte om je muzikale kunsten te vertonen.
Het is ook mogelijk om tijdens Creatief in de Streek ‘hof’ eigen werk te verkopen. Om extra aandacht te trekken kun je bijvoorbeeld live-schilderen of -mozaïeken of geef een leuke mini-workshop aan bezoekers: bovenal: wees creatief!


GEEF HET DOOR EN GEEF JE OP


Heb je een vriend, goede kennis of een leuke oma die creatieve dingen kan maken of laten zien? Geef dan aan ze door dat ze zich kunnen aanmelden via info@blitz-events.nl. Wij zien je graag op zondag 23 februari aanstaande tussen 12.00 en 17.00 uur.


Winkelcentrum Streekhof; Alles onder 1 dak. Kijk mee
.