Super Sale en Kindervrijmarkt op zondag 5 september

Op koopjesjacht tijdens Super Sale en Kindervrijmarkt

Eindelijk, we mogen weer! Op zondag 5 september kunt u tussen 12.00 en 17.00 uur uw slag slaan op de Streekhof Super Sale. Alle winkeliers bieden tijdens deze zondagopening de leukste koopjes aan. En op de Kindervrijmarkt bieden kinderen spulletjes aan die nog een ronde mee kunnen.

Winkeliers ruimen hun voorraden op en daar kunt u van profiteren! Het loont zeker de moeite om in de winkels tussen de koopjes te snuffelen én alvast de nieuwe collecties te bekijken. Om de laatste zomerweken luchtig te beleven en klaar te zijn voor het najaar.
Wees er snel bij want wie het eerst komt….

Kindervrijmarkt

Ook kinderen ruimen op. Van zolder, uit de kledingkast, speelgoedkast en schuur hebben zij spulletjes verzameld die zij zelf niet meer gebruiken, maar nog heel leuk zijn voor een volgende ronde. Vanuit een eigen kraampje verkopen zij speelgoed, kleding, spellen, boeken en nog veel meer. Maak deze kinderen blij met een aankoop en verras anderen met een leuk kadootje.
Deelname aan de kindervrijmarkt is gratis. Opgeven kan nog via het volgende mailadres: info@blitz-events.nl. Vol = vol.

Hapje, drankje en gezellige muziek

Naast het scoren van koopjes is er ruimte voor gezelligheid, een ijsje, hapje en drankje in één van de horecagelegenheden en muziek. Kom shoppen, swingen en genieten!


Houd de regels in acht

Uiteraard houden wij de regels van het RIVM in acht. We wijzen u erop de regels te volgens zoals in het winkelcentrum en de winkels staan aangegeven. Samen houden wij het Streekhof veilig.