Super Heroes in Streekhof voor Vaderdag * doe mee met de kleurwedstrijd

Het wordt een hele stoere dag voor de Vaders & Kids op de zaterdag voor Vaderdag én voor iedereen die fan is van Super Heroes. Op zaterdag 18 juni komen zeven bekende Superhelden naar Streekhof: De Hulk, Spiderman, Batman, Superman, Star Wars Stormtrooper, Iron Man en Captain America. Ze zijn weliswaar niet van vlees en bloed maar altijd bereid om met het winkelend publiek op de foto te gaan. Kom je kennismaken tussen 11.00 en 16.00 uur?Vanaf 1 juni kunnen de kinderen alvast in de stemming komen door mee te doen aan de kleurwedstrijd. Hier kunnen ze een leuke Super Hero prijs mee winnen. De kleurplaten liggen vanaf 1 juni op de toonbanken van alle Streekhof winkels.
Je kunt de kleurplaat hier ook downloaden.

Kleurplaat inleveren op 18 juniVergeet niet om de kleurplaat op zaterdag 18 juni in te leveren want alleen dan maak je kans om een prijs te winnen. Het enige wat je nog hoeft te doen is op zoek te gaan naar de locatie van de Super Heroes. Vul de naam van de winkel in waar de Super Hero staat en lever dan je kleurplaat vóór 16.00 uur in bij de wedstrijdbus op het centrale plein. Winnaars ontvangen allemaal persoonlijk bericht om hun prijs op te halen.

Suikerspinnen en popcornOok de inwendige mens verdient een traktatie. Daarom trakteren twee vrolijke Super Heldinnen alle kinderen op een suikerspin of popcorn vanuit een speciale Super Hero Stand.

Alle activiteiten vinden plaats op zaterdag 18 juni tussen 11.00 en 16.00 uur.

Uiteraard hebben de winkeliers allerlei leuke cadeau ideeën voor Vaderdag. Kom je ook gezellig winkelen?!