Spaar in maart jouw kassabonnen en win een elektrische fiets

Het voorjaar begint officieel op 20 maart, maar al de gehele maand maart kun je meedoen met de actie ‘Fietsend het voorjaar in’! De must have van nu is toch wel de elektrische fiets en Streekhof geeft er eentje weg. Doe mee en maak kans op deze sportieve prijs.

Doe je boodschappen in winkelcentrum Streekhof en ding mee naar deze waanzinnige prijs. Want alleen met de kassabonnen van de Streekhof winkeliers maak je kans. Ook op één van de 50 Streekhof cadeaubonnen t.w.v. € 20,00.

Wat moet je doen?

Verzamel kassabonnen van minimaal 5 verschillende winkels in Streekhof met een totale waarde van minimaal € 200,-. Het mogen dus meerdere kassabonnen zijn die bij elkaar opgeteld een waarde hebben van minimaal € 200,-.

Vervolgens hecht je de kassabonnen aan de speciale actieflyer die verkrijgbaar is bij alle winkeliers in het centrum. Vul de gegevens in en lever de flyer met bonnen in bij één van de wedstrijdbussen in het centrum. Je kunt zo vaak als je wilt meedoen met deze actie zolang de voorraad strekt. Wie weet fiets jij straks op zo’n fantastische elektrische fiets het voorjaar in!

De actie loopt van 1 maart tot en met 27 maart 2024. De prijsuitreiking is op zaterdag 30 maart 2024.

Win jij de Giant Entour E+ 0?Fiets door de stad met comfort, gemak en stijl. Naar je werk, de boodschappen halen of gewoon erop uit voor een mooie tocht. Langdurige ondersteuning en smart assist-technologie maken de nieuwe entour e+ onweerstaanbaar. De fiets heeft een comfortabele zithouding, 8 versnellingen en is voorzien van een krachtige Yamaha middenmotor (50Nm)."