Pour Vous maakt zich op voor het najaar
De vakantie is bijna voorbij en in de winkel zijn we achter de schermen al weer druk bezig met de inkoop en voorbereidingen voor de het najaar en de decemberperiode. Er komt een drukke en gezellige tijd aan en met de inkoop hebben we al een aantal voorproefjes gekregen van de nieuwe herfst en winter make up collecties, van o.a. Chanel,
Dior, Collistar en Clarins. Ook de nieuwe cadeaupakketten van Rituals en de limited edition van de Estee Lauder Blockbuster zijn besteld, dus wij hebben er zin in.

In Juni hebben wij onze klanten verwend met een Rose party bij NAP in Enkhuizen. Een overweldigend succes, met geurproeverijen, demo’s van zonproducten, scrubs en Chanel make up. Omdat we niet voor iedereen plaats hadden, komt er nog 1 avond voor de klanten die wij niet konden plaatsen, deze klanten krijgen hierover persoonlijk bericht. Deze keer wordt het een Indian Summer avond, met alvast een inkijk naar de najaarsproducten. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor deze avond en tevens verloten we 4 entreekaarten via Facebook.

Graag tot ziens in onze winkel dit najaar!