Jubileum Kansactie: maak 40 x kans op kadobon van € 15,00!

Jubileum Kansactie: doe mee en maak 40 x kans op een cadeaubon

Dit jaar bestaat winkelcentrum 35 jaar. Dit jubileum is reden voor een toffe Jubileum Kansactie. Doe mee en maak kans op 1 van de 40 cadeaubonnen ter waarden van € 15,00, te besteden in Streekhof.

35 jaar Streekhof. Om precies te zijn opende het centrum op 19 maart 1986 de deuren naar overdekt winkelen in het hart van Stedebroec. Wat begon als een ‘boodschappencentrum’ heeft inmiddels, met 60 winkels onder één dak, met aanbod op alle gebieden, een belangrijke regiofunctie. Reden te meer om het succes van het centrum en alle winkeliers met de bezoeker te vieren. De winkeliersvereniging had dan ook grootse plannen. Plannen die om bekende redenen zijn komen te vervallen en/of zijn opgeschort.

Win een cadeaubon

Gelukkig zijn alle winkels weer gewoon geopend en komt er steeds meer ruimte voor activiteiten. De viering van het jubileum start op 1 september met een kansactie die t/m 30 september kans geeft op het winnen van een cadeaubon. In totaal zijn er 40 cadeaubonnen van ieder € 15,00 te winnen. Iedere week 10 x prijs.

Hoe werkt het?

Bij elke aankoop vanaf € 5,00 in de winkels van Streekhof gedurende de actieperiode ontvangt u 1 kanskaart. Vul de gegevens op de kaart in en deponeer deze in de wedstrijdbus op het centrale plein in het winkelcentrum. Iedere week worden 10 prijswinnaars bekend gemaakt. Zij krijgen persoonlijk bericht. Bij iedere betaling heeft u recht op een kanskaart. U kunt zo vaak meedoen als u wilt.