Hoera, alle winkels en deel terrassen weer open!

Het openingsplan is in gang. Wij zijn blij! Vanaf 28 april zijn alle winkels weer volgens reguliere tijden open. Vanaf 29 april is er op donderdagavond ook weer koopavond tot 20.00 uur.
We berichten jullie doorlopend over belangrijke zaken die betrekking hebben op #Streekhof. Houd daarvoor ook onze Facebookpagina en Instagram account in de gaten. Veel succes aan alles winkeliers en veel winkelplezier voor de bezoekers!
WINKELS OPEN
Alle winkels mogen weer klanten ontvangen zonder winkelafspraak. Er gelden wel voorwaarden, zoals een maximaal aantal bezoekers in een winkel. Het is nog steeds belangrijk om drukte te vermijden. Ga zo veel mogelijk alleen. Mondkapje in winkels blijft verplicht.
TERRASSEN OPEN
Terrassen buiten kunnen van 12.00 uur tot 18.00 uur open onder voorwaarden. Helaas geldt dit (nog) niet voor de terrassen binnen in het winkelcentrum. Het maximaal aantal gasten op een terras is 50. Er zijn vaste zitplaatsen en zelfbediening is niet toegestaan. Aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar, dan mogen er meer mensen aan een tafel. Bezoekers kunnen binnen betalen, naar het toilet of gebruik maken van de garderobe. Binnen is een mondkapje verplicht. Bekijk alle regels die gelden op het terras.
Winkelcentrum Streekhof; Alles onder 1 dak. Kijk mee
.