Super Sale met Hobby Crea Markt in Streekhof

Sla op zondag 3 september tussen 12.00 en 17.00 uur uw slag tijdens de Streekhof Super Sale! Alle winkeliers bieden vanuit een kraam voor de winkel, de leukste koopjes aan. Ze ruimen hun voorraden op en daar kunt u van profiteren! Het loont om in de winkels te snuffelen want ook daar houden de winkeliers grote opruiming. Wees er snel bij want wie het eerst komt….

Muziek van de Spice Daddies

Naast het scoren van koopjes is er ruimte voor gezelligheid in de vorm van muziek in de Streekhof. Met de Spice Daddies houden we de vakantiestemming nog even vast. Deze pittige pappa’s brengen muziek uit streken waar niet gekeken wordt op een pepertje meer op minder. Hun repertoire bevat muziek uit: Spanje, Italië, Latijns-Amerika, Mexico, Caribbean.

Hobby Crea Markt

Nieuw dit keer is de Hobby Crea Markt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten. Op deze markt vind je bijzondere spulletjes en maak je kennis met de persoon achter het zelfgemaakte product.
Tijdens de Hobby Crea Markt kunnen ook kleine workshops worden gegeven, om geïnspireerd te raken en leuke hobby materialen aan te schaffen. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere rariteiten, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. De markt begint om 12.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen.

Opgeven voor de hobbymarkt

De kramen van de hobbyisten vindt u tussen de kramen van de Streekhof-winkeliers.
Wilt u deelnemen aan deze markt, stuur dan een mailtje naar:
info@blitz-events.nl