Jouw vertrouwde Shoeby in nieuwe jas

Na een fikse verbouwing opende een fonkelnieuwe Shoeby op 19 mei haar deuren. Michelle en haar team staan in een opgefrist interieur voor je klaar met de perfecte outfits voor iedere gelegenheid.

Tien jaar geleden startte Michelle van Geuns haar eigen Shoeby filiaal in Streekhof. Sindsdien is er aan het winkelpand, dat gevestigd is aan het centrale binnenplein, weinig veranderd. ‘Onze kleding gaat voortdurend met de mode mee. Nu was het tijd ook het interieur weer aan de tijd aan te passen.’

Mooi en praktisch

De winkel is onderdeel van de landelijke franchiseorganisatie. Elk filiaal moet de formule bewaken, maar daarbinnen is veel vrijheid. Michelle: ‘Een bouwtechnicus van het hoofdkantoor tekende de nieuwe indeling waarbij hij de formule combineerde met onze wensen. We waren meteen ontzettend enthousiast. Zo mooi en tegelijkertijd zo praktisch. Dat hadden we zelf niet kunnen bedenken.’

Huiselijk en knus

Een grote verbouwing volgde. Alles ging op de schop, alleen de vloer en de buitenmuren zijn nog hetzelfde. De wanden zijn donker en het plafond is zwart waardoor het witte spotlicht heel goed uitkomt. Het paskamerplein achterin heeft een hoogpolig tapijt met daarop een zitbank en platen. Het creëert een hele huiselijke sfeer. De ramen aan de voor- en zijkanten van het hoekpand zijn meer open gelaten zodat er meer buitenlicht binnenkomt. Zo is de uitstraling enerzijds opener en anderzijds knusser.

Jouw personal shopper

Ook de kleding wordt op andere wijze gepresenteerd. Shoeby biedt een breed assortiment voor dames, heren en jongens en meisjes vanaf maat 92. Bij Shoeby staan Michelle en haar collega’s Nathalie, Linda, Manon, Lisette, Dianne en Marjolijn klaar om jou van top tot teen te stylen. Wanneer je de winkel bezoekt, krijg je persoonlijk advies van deze kundige personal shoppers om die stoere, casual of chique outfit te vinden die precies bij jou past. Met fashion draait het immers maar om één ding: jezelf blijven!

Graag tot ziens bij de vernieuwde Shoeby, Middend 174, Bovenkarspel.