Al 1 jaar Jouw Marktkraam Stede Broec

Bijna 100 winkels onder één dak. Dat is Jouw Marktkraam bij winkelcentrum Streekhof. Een bijzonder concept dat voelt als een overdekte markt met voor elk wat wils. In mei viert Loes Jansen het eenjarige bestaan van haar eigen mini-winkelcentrum.

Iedere bezoeker kijkt zijn ogen uit als ze bij Loes over de drempel stappen. Er is zo veel te zien. Nieuwe en tweedehands artikelen, maar vooral ook veel zelfgemaakt. ‘Deze regio zit vol creatievelingen. Zo leuk om hen een betaalbaar podium te kunnen bieden.’

Elkaar versterken

Deelnemers huren al vanaf € 15,- per week een ruimte bij Loes. De huurder richt de kraam zelf in. ‘Regelmatig komen we met alle kraamhuurders bijeen om van gedachten te wisselen. Wat kan er anders? Hoe kunnen we elkaar versterken? Altijd goed, samen weet je meer.’ De bijeenkomsten leveren ook hulp op. Loes: ‘Ik word door een aantal dames vrijwillig geholpen. Karin is onze vaste styliste en Corrie, Esther, Monique en Yvonne helpen bij de verkoop. Reuzeblij ben ik met ze!’

De verkoop uit handen

Jouw Marktkraam Stede Broec biedt ruimte aan bijna 100 huurders; webshopeigenaren, ondernemers, hobbyisten, kunstenaars en particulieren. Het varieert van restpartijen kleding, sieraden, servies, interieurartikelen, speelgoed tot handgemaakte tassen, schilderijen en de inboedel van particulieren. Maar ook bijzondere producten zoals cartridges en attributen voor gitaren zoals snaren en plectrums staan op de kraam. De diversiteit is enorm.

In elke prijsklasse

Loes gaat elke dag huppelend naar de winkel, geen dag is hetzelfde. Via Facebook brengt ze nieuwe producten onder de aandacht en ze adverteert veel. Als mensen eenmaal binnen zijn geweest, komen ze zeker terug. Voor zichzelf of voor een kadootje. Je kunt in elke prijsklasse wel iets leuks vinden.
De winkel is 5 dagen open. Op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Zo werkt Jouw Marktkraam

  • Huur jouw marktkraam voor één week of langer.
  • Loes verkoopt jouw vintage, zelfgemaakte of gloednieuwe spullen.
  • Je krijgt eigen prijsstickers en een persoonlijke barcode.
  • De volledige opbrengst van de verkoop is voor jou. Volg je omzet via de app.

Jubileumactie

Huur een kraam vóór 30 juni 2017 en betaal slechts € 15,00 per week. Huur je 12 weken of langer, dan betaal je slechts € 10,00 per kraam.
stedebroec@jouwmarktkraam.nl
tel: 0228-526 305 of 06-3052 7118
De Middend 96
1611 KT Bovenkarspel